Velg blant 102 flotte leiligheter

Leilighetene varierer i størrelser fra 41 til 114 kvadratmeter. Det finnes en rekke leilighetstyper med ulike planløsninger. Felles for alle leilighetene er at de har egen balkong eller privat del av takterrasse, og 56 av leilighetene har i tillegg fortrinnsrett til å kjøpe parkeringsplass i garasjekjelleren.

Bygningene omkranser en felles atriumshage som blir pent opparbeidet med gangstier, sittebenk, lekeplass, beplanting og plen.

Leilighetene selges med fastpris.

 

Lave oppvarmingskostnader

Leilighetene har praktiske og gjennomtenkte planløsninger med god arealutnyttelse og bygges etter nye energiforskrifter som gir lave oppvarmingskostnader. Alle leiligheter får vannbåren gulvvarme i stue og på kjøkken, noe som gir en svært behagelig og komfortabel oppvarming. Du trenger aldri mer å oppleve at det er gulvkaldt. I tillegg hindrer vannbåren varme transport av støv og gir et sunnere inneklima.

Varmtvannet som benyttes i anlegget kommer fra et miljøvennlig fjernvarmeanlegg, og det er installert målere i hver enkelt leilighet, slik at du har får oversikt over ditt eget energibruk.

Stue og kjøkken

Det er enstavs eikeparkett på gulvene og lyse vegger. Det legges opp til en moderne og tidsriktig innredning med glatte fronter. Det kan velges mellom fire farger på frontene. Benkeplaten er i laminat med fargevalg innen samme priskategori. Det leveres integrert oppvaskmaskin og integrert stekeovn med platetopp og omluftventilator.

Bad

Alle bad blir flislagt med dusjhjørner og vegghengt toalett med soft close toalettsete. Det er planlagt grå keramiske fliser på 60x60cm på gulv og på vegger. I dusjsonen er det planlagt mosaikkfliser på 5x5cm.

Badene leveres med hvit servant montert i benkeplate med underskap der det er tegnet inn, og over vasken blir det montert speil med lysarmatur.

Skap din egen uteplass

Alle leilighetene leveres med balkong, terrasse eller privat uteplass på takterrasse.

Balkonger leveres med rekkverk i glass. Det vil bli montert utelampe og stikk, og gulvet vil være i glattet betong.

Få med din personlige stil

Velg den leiligheten som passer deg best ut fra planløsning og beliggenhet. Er man inne i prosjektet tidlig har man mulighet til å påvirke utformingen på sin egen leilighet for å skape sin egen personlige stil.