Oppfyll boligdrømmen på Strømsø i Drammen

Deciliteren er perfekt for deg som ønsker deg en enklere hverdag. Her får du kort vei til alt du trenger i hverdagen, samtidig som du kan nyte livet i en ny, romslig og moderne leilighet med høy bokomfort og lave energikostnader.

Deciliteren bygges sentralt på Strømsø på en tomt som ligger fint og luftig plassert med gode lys- og solforhold. Den hyggelige atriumshagen og nærheten til Drammenselva sørger for at livet i Deciliteren er godt. Bare noen få steinkast unna borettslaget kan du handle dagsferske bakevarer og nytrukken kaffe, og rett utenfor døra finnes populære turområder som bare venter på at du skal benytte dem.

Et liv i Deciliteren er et behagelig liv. Du slipper å tenke på snømåking. Vedlikehold er ikke et tema. Og alle de hyggelige naboene dine bidrar til at livet i Deciliteren er trygt og godt.

Rom til felles glede

Deciliteren leveres med et fellesrom innendørs. Dette rommet er perfekt for å skape en sosial møteplass, og det er opp til kjøperne selv hvordan de ønsker å utnytte rommet.

Deciliteren byr også på en flott takterrasse, som vil være et perfekt sted å trekke tilbake til for å lese en bok eller nyte solen i ro og mak, eller for å samles til en grillkveld i hyggelig lag.

Mulighetene er mange i Deciliteren.

Nyt kaffen sammen med naboen

I den fine atriumshagen etableres det en lekeplass og sittegrupper. Dette blir et fint samlingspunkt for alle som bor i Deciliteren og et perfekt sted for å nyte kaffen sammen med dine nye naboer.

Vår miljøprofil

Deciliteren er bygget med en tydelig miljøprofil. Det er benyttet materialer som er robuste for å minimere skader, slitasje og vedlikehold. Blant annet er alle vinduer aluminiumbelagte. Taket etableres som et levende og miljøvennlig sedumtak, som i tillegg til å gi en naturlig overvannshåndtering, gir bygningen et grønt og levende tak.

Energi

Gjennom å spare energi sparer vi miljøet. Derfor har Deciliteren gode systemer for å utnytte energien så godt som mulig. Hovedtyngden av oppvarmingsbehovet og alt varmtvann kommer fra et fjernvarmeanlegg som benytter fornybar energi. I tillegg er det lagt opp til individuell energimåling, slik at hver enkelt leilighet kan holde kontroll på eget energibruk. I fellesarealer benytter vi energieffektiv led-belysning, som gir lavere strømforbruk, bedre lyskvalitet og lavere klimaavtrykk.

TRANSPORT

Vi ønsker å legge til rette for at du enkelt kan velge miljøvennlige transportmidler. Derfor har vi etablert sykkelparkering innendørs som også har mulighet for parkering av lastsykler.
I garasjekjelleren er infrastrukturen for elbillading på plass, slik at du enkelt kan velge elbillader som tilvalg. Deciliteren bygges også i umiddelbar nærhet til kollektivtilbud som gjør det enklere for deg å velge transport som skåner miljøet.

BOMILJØ

Et godt bomiljø er viktig for at du skal trives i Deciliteren. Derfor har vi valgt å bygge et eget møterom som gir gode muligheter for sosiale sammenkomster som styrker bofellesskapet. I tillegg blir det flotte møteplasser både på bakkeplan og på taket. Gjennom forretningsføreravtalen med NBBO er også styret sikret god rådgivning og gode systemer, for å legge til rette for at du skal trives i Deciliteren.

Oppfyll boligdrømmen i Deciliteren